400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Sepet Bilgileri
Sepet Tutarı : 0,00 ₺
İndirim Tutarı : 0,00 ₺
Kargo Tutarı : 0,00 ₺
Toplam Tutar : 0,00 ₺

400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Anasayfa • Kuşburnu yağı (Rosehip oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.
/assets/uploads/604f8022813b4161582288292.jpg

Kuşburnu yağı (Rosehip oil). Sabun ve kozmetik üretimi içindir.

Ürün Kodu : Y37

Piyasa Fiyatı      : 60,00 ₺
40,00 ₺ (KDV Dahil)

*Kapanyalı Ürünlerde Özel İndirim!

*En Geç 3 İş Günü İçinde Kargoya Verilir!

Adet

Cilt yaşlanmasının etkilerini geciktirmeye yardımcı olan ve hücre yenilenmesine yardımcı olan pro-vitamin A içerir.

Çatlakları, UV hasarlı cildi, yara izlerini, akne, egzama, sedef hastalığı, kırışıklıkları, dermatit, yaşlılık lekeleri, kırılgan tırnaklar ve hasarlı saçları tedavi etmek için kullanılır.

Hassas ciltler için çok etkili olduğu söyleniyor.

Genellikle çok az kokuya sahiptir ve kehribar turuncu renktedir.

Kuru bir yağ olarak kabul edilir, çünkü yağlı bir kalıntı bırakmadan cilde çok hızlı ve kolay bir şekilde emer.

Kuru veya olgun cilde sahip olanlar için mükemmel bir yağdır.

Hafif ve yağsız bir kıvamdadır.

Soğuk işlemlerde% 10 civarında deneyebilirsiniz.

Ek Bilgi: Sadece harici kullanım içindir. Kullanmadan önce herhangi bir alerjik reaksiyon için küçük bir cilt bölgesini test edin. Gözlerle temastan kaçının, çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Hamileyseniz, kullanmadan önce sağlık uzmanınıza danışın. Ürünümüz ilaç değildir.

0 Adet Yorum Yapıldı!
Yeni Yorum Ekle

Yorumlarınız editor kontrolünden geçmektedir *

Benzer Ürünler