400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Sepet Bilgileri
Sepet Tutarı : 0,00 ₺
İndirim Tutarı : 0,00 ₺
Kargo Tutarı : 0,00 ₺
Toplam Tutar : 0,00 ₺

400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Anasayfa • Kayısı Çekirdeği Yağı (Apricot Kernel Oil)
/assets/uploads/604f7f4562407161582266147.jpg

Kayısı Çekirdeği Yağı (Apricot Kernel Oil)

Ürün Kodu : Y35

Piyasa Fiyatı      : 45,00 ₺
25,00 ₺ (KDV Dahil)

*Kapanyalı Ürünlerde Özel İndirim!

*En Geç 3 İş Günü İçinde Kargoya Verilir!

Adet

Kayısı çekirdeği yağı, gülgiller familyasından olan kayısı meyvesinin çekirdeğinde bulunan bitkisel yağların damıtılmasıyla elde edilir.

Soğuk preslenme ile elde edilen yağ, cilt lekelerini yok etmekten, cilt kırışıklıklarını gidermeye ve cildin yaşlanmasını önlemeye kadar pek çok faydası olan içeriğiyle, şifalı özelliği olan bir yağdır.

İçeriğinde A, D, K, E vitaminleri bulunur.

A vitamininin cildin gençleşmesinde ve lekelerin giderilmesinde çok büyük bir katkısı vardır.

Sivilce tedavisinde bile bu yağdan faydalanılmaktadır.

Kuru cilt yapısına sahip olan kişiler, içeriğinde magnezyum, kalsiyum, selenyum gibi mineraller bulunan bu yağı kullandıklarında oldukça faydasını görecektir.

İçeriğindeki omega 3 ve omega 6 yağ asitlerinin varlığı, kozmetik ürünlerinin yapımında kullanılmasını sağlamıştır.

Tarihte tümör ve ülser tedavisinde kullanılmış olan kayısı çekirdeği yağı, aromaterapi alanında da, önemli taşıyıcı yağlar arasında yer alır.

0 Adet Yorum Yapıldı!
Yeni Yorum Ekle

Yorumlarınız editor kontrolünden geçmektedir *

Benzer Ürünler