400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Sepet Bilgileri
Sepet Tutarı : 0,00 ₺
İndirim Tutarı : 0,00 ₺
Kargo Tutarı : 0,00 ₺
Toplam Tutar : 0,00 ₺

400 ₺ ve üzeri alışverişlerde kargo ücretsiz !

Anasayfa • E Vitamini Sıvı vitamin E. Sabun ve kozmetik üretimi içindir. INCI : Tocopheryl acetate
/assets/uploads/604e5982322e6161574745899.jpg

E Vitamini Sıvı vitamin E. Sabun ve kozmetik üretimi içindir. INCI : Tocopheryl acetate

Ürün Kodu : Y24

Piyasa Fiyatı      : 55,00 ₺
30,00 ₺ (KDV Dahil)

*Kapanyalı Ürünlerde Özel İndirim!

*En Geç 3 İş Günü İçinde Kargoya Verilir!

Adet

E-Vitamini yağda çözülebilen vitamin gruplarından bir tanesidir.

Cilt için en önemli vitaminlerin başında gelen E-vitamini, güçlü bir antioksidandır.

Bilinen diğer faydaları ise; yaraların çabuk iyileşmesini sağlaması, cilde parlak bir görünüm kazandırması, cildin nem dengesini desteklemesi ve saç sağlığına yardımcı olmasıdır.

E-Vitamini tüm cilt tipleri için uygundur.

0 Adet Yorum Yapıldı!
Yeni Yorum Ekle

Yorumlarınız editor kontrolünden geçmektedir *

Benzer Ürünler